ECHILIBRARI CARDANE

Echilibrari cardane Crafter

Echilibrari cardane Crafter

In urma servisarii unui cardan, acesta trebuie echilibrat dinamic pentru o buna functionare in conditii de rulare.

In functie de tipul utilizarii cardanului (autoturism, camion, aplicatie industriala sau agricola etc),  echilibrarea dinamica se face la diverse turatii. Pentru a elimina rezonantele la o anumita viteza a rotirii cardanului, se utilizeaza greutati care sunt ulterior sudate pe cardan, greutati care pornesc de la 5 grame pentru cardane mici si de turatie mare, mergand pana la 100 grame pentru cardane mari, grele.

Este total gresita conceptia multor prestatori de a “echilibra” un cardan pe strung. Intr-adevar, pe strung se pot face verificari ale cardanului in anumite zone pentru a vedea daca este stramb sau nu. Se monteaza un ax comparametru, se roteste cardanul si se vad deviatiile insa intr-o singura zona. Acest lucru insa nu poate da un rezultat satisfacator pentru a sti exact ce greutati si unde anume trebuie sudate pentru a nu intra cardanul in rezonanta.

In service-ul nostru se poate asigura demontarea si montarea cardanului de pe  / pe vehicul, iar in atelierul nostru specializat se poate efectua interventia pentru reparatia coloanei volan in timp record: MAXIM 2 ORE.

Oferim atat seriozitatea noastra, cat si calitatea superioara a lucrarii, garantia lucrarii, timp record de executie si nu in ultimul rand cele mai competitive preturi pentru calitatea superioara a pieselor de schimb.

Pentru programare sau intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele de mai jos:

Adresa: Str. Lacramioarei, nr. 39, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0734.794.809 | 0743.318.568 | 0763.345.756

e-mail: office@amcspares.com 

Comments are closed