Reparatii cardane Crafter

Reparatie cardan Crafter

Reparatie cardan Crafter

Executam servicii profesionale de reparatii cardane Crafter in atelier specializat pentru astfel de operatiuni, dotat cu aparatura performanta specifica activitatii de reconditionari cardane.

Pentru reparatii cardane Crafter se folosesc piese de schimb noi, originale, conforme specificatiilor tehnice ale producatorului de vehicule.

Cand operatiunea de reparatii cardane Crafter necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele Crafter reparate beneficiaza de garantie fara limita de km, 6 luni. Executia reparatiei dureaza intre 2 si 48 ore, in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatii cardane Crafter se vor efectua in ordinea receptionarii lor.

Toate piesele utilizate in reparatii cardane Crafter au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi.

Dupa reparatia cardanelor Crafter se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Pentru programare sau intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele de mai jos:

Adresa: Str. Lacramioarei, nr. 39, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0734.794.809 | 0743.318.568 | 0763.345.756

e-mail: office@amcspares.com

sau sa ne trimiteti un mesaj utilizand formularul de contact de mai jos:

Comments are closed